Menestyjä-sertifikaatti

Tuote-esittely: Menestyjä Sertifikaatti

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on parempi kumppani. Menestyjäyritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjä-sertifikaatti ennustaa myös tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa. Alma Talent Oy:n missiona on toimia menestymisen ja hyvinvoinnin puolesta, tästä on kysymys myös Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatissa.

Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatin voivat tilata käyttöönsä yritykset, jotka ovat saaneet Kauppalehden analyysiyksikön Balance Consultingin Menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä. Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuuden eri osa-alueen pohjalta: kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Kultakin osa-alueelta yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin Balance Consultingin tietokannan yrityksiin sekä oman vertailutoimialansa yrityksiin. Malli on markkinoiden ainoa, joka on riskin tunnistamisen lisäksi rakennettu hyvien yritysten erottelemiseksi toisistaan.

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti eroaa luottoluokittajien antamista sertifikaateista. Menestyjäksi pääseminen edellyttää muutakin kuin hyvän maksuvalmiuden tai sen, että yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä. Menestyjäluokituksessa yrityksiä on analysoitu kuuden taloudellisen osa-alueen mukaan siten, että mittaus ennakoi myös menestyksen jatkumista. Menestyjä-sertifikaatin mukana tilaaja saa aina rahanarvoista analysoitua tietoa menestystekijöistään ja mahdollisista kehityskohteistaan.

Menestyjä-sertifikaatin ostaja kuuluu Menestyjä-joukkoon, josta Balance Consulting viestii näkyvästi ympäri vuoden. Hyvän kumppanin tunnistaminen vaatii aikaa ja asiantuntemusta, mutta Menestyjä-merkistä sen voi tunnistaa hetkessä.


Menestyjä-paketti sisältää


Menestyjä-sertifikaatti, joka on hyvän yrityksen tunnus Menestyjä-merkki
  • Linkitettävä Menestyjä-merkki yrityksen verkkosivuille
  • Painokelpoinen Menestyjä-merkki omiin painotuotteisiin
Työkalut menestyksen ylläpitoon
  • Balance Analyysi: kattava analyysi yrityksen taloudellisesta tilasta ja kehityksestä
  • Balance Tilasto: yrityksen toimialan keskeisimmät tunnusluvut 10 vuodelta
Näkyvyys
  • Menestyjä-merkki Kauppalehden yrityshakutuloksissa (kauppalehti.fi sekä tietopalvelut.kauppalehti.fi)
  • Sertifikaatin hankkineet listataan sekä Kauppalehti.fi:n Menestyjä-bannerissa (viikon karuselli) että Kauppalehden välissä 3-4 kertaa vuodessa (1 krt/yritys) ilmestyvässä Balance Consultingin Menestyjä-osiossa.

Menestyjä-paketin hinta 435 € + alv